AvtoNews.BG

Авто Мото новини

Той си купил чисто нов Mercedes и не го карал… 30 години

Възрастният германец Леонард Шепер си купил Mercedes-Benz 240D през далечната 1085 година. От тогава до сега колата е изминала само 30 километра. Тоест, през повечето време автомобилът е стоял в гаража му и е запазил изцяло първоначалното си състояние.

Германецът, по същество, само се любувал на своята кола и въобще не я използвал по предназначение.

В гаража

Както бе отбелязано по-горе автомобилът Mercedes-Benz 240D с вишнев цвят е престоял в гаража над 30 години. Корпусът на транспортното средство е в идеално състояние и по него няма абсолютно никакви щети. Дори тегличът е целият в паяжини, появили се заради продължителното съхраняване на колата в гаражни условия.

На джантите дори не са сложени тасовете с логото на фирмата производител. Но те са налични. Просто собственикът е искал да ги запази в оригиналния им вид. Затова те никога не са били и слагани.

Състоянието на колата

Салонът на автомобила, както и каросерията му, са в идеално състояние. Таблото с приборите е запазило своето първоначално състояние. На него се вижда доста скромният пробег на колата.

Под капака

Двигателят на колата е запазил своето заводско състояние. По него дори няма прах. Просто няма абсолютно никакви забележки.

Заключение

Също така собственикът си има сервизна книга. В нея няма нищо и това е съвсем закономерно.

Леонард просто обича своя „Мерцедес“. Именно поради това колата е прекарала толкова много време в гаража му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *